keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Äitien virkistyspäivä

Osallistuin MLLn järjestämään äitien virkistyspäivään omalla pienellä myyntipöydälläni. Paikanpäällä oli vaate-, asuste- ja kosmetiikkamyyjiä, kosmetologeja, hierojia yms. ja tavoitteena oli äitien totaalinen rentoutuminen. Päivän aikana oli luento, bailatino tunti, hyvää ruokaa ja lopuksi vielä saunomismahdollisuus järven rannalla. Oli kaikin puolin onnistunut päivä, mekin myytiin jotain. Osallistuttiin jo toista kertaa, ja myynnin osalta meni himpun verran paremmin ku viime vuonna.


Otin muutaman kuvan puhelimella meidän pikkupöydästä. Mulla oli tosiaan pikkusisko apuna, on aina kiva olla kaveri myyntitilaisuuksissa että pääsee välillä vessaan ja syömään. Olin etukäteen huolissani, ettei meillä olisi tarpeeksi tuotteita täyttämään pöytää, mutta eihän meillä hätää ollut! Pöytä täyttyi mukavasti (ja tyhjenikin kivasti ;)), ei kuitenkaan liian täyteen. Iskä teki mulle viime syksynä tosi hienon myyntitaulun johon saan esille rintakorut ja ponnarit. Saan pöytään ainakin vähän korkeusvaihtelua.


Tälle syksylle haluaisin kehittää vähän pöydän ulkonäköä, tuotteiden pakkausta ja nimeä. Muutamia idoita on jo, mutta kaikki on vielä aika alussa. Tämä on mulle kuitenkin vain harrastus, joten mitään paineita onnistumisessa ei oikein ole, ja niin haluan sen säilyttääkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti