maanantai 4. marraskuuta 2013

Mollie Makes

Hairahduin ruokakaupassa käydessäni lehtihyllylle, ja siellä silmiini osui jotain ihanaa. Olen useasti selaillut Mollie makes lehteä ihaillen, mutta hinta on aina kirpaissut liikaa. Tällä kertaa kuitenkin taivuin ja ostin sen. Melkein kympin maksoi, mutta oli se sen arvoista!


Tällä kertaa lehden mukana tuli tee se itse-paketti, josta löytyi materiaalit kettu-rintaneuloihin. Onneksi oli vapaapäivä ja pääsin heti tuumasta toimeen! Paketissa oli pinkkiä ja oranssia huopaa kahta kettua varten, mukana oli myös lankaa, neulat ja rintaneulat. Lehdestä löytyi sitten kaavat ja ohjeet.


Tämä kettu oli kiva ja yksinkertainen välityö (oon neulonut sukkaa sukan jälkeen, ne tulee kohta korvista ulos…) ja valmistui tosi nopeesti. Laitoin sen heti takkiin kiinni ja sehän sopii siihen täydellisesti! Ihan kuin hän olisi hengaillut siinä jo kauemminkin. Kuvista huomaa että kiire tosiaan oli, puhelimen kameralla mentiin.


Mutta nyt onkin sitten kiva palata taas sukkien pariin. Myyntitapahtumia on taas tuloillaan ja varasto senkun kasvaa, ei tosin itsekseen!
2 kommenttia:

  1. Niin ihana! Lehti on hintava mut siinä on kaikkea kivaa kyl aina välillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin <3 Mä harkitsen jo lehden tilausta, kun se tilatessa ei kustantaisi kuin n.6e. Ehkä joulupukki kuulisi toiveestani…;)

      Poista