perjantai 6. syyskuuta 2013

I heart HEMA

Kesälomalla Hollannissa löysin taivaan. Hema:n liikkeet. Ikea meets Boots meets Tiimari. Täydellinen yhdistelmä krääsää, askartelutarvikkeita, kodinkoneita, vaatteita, mitä vaan! Ensimmäiseen Hemaan eksyttiin Maastrichtin juna-asemaalla, jonne paettiin yllättäen alkanutta monsuunisadetta. Sieltä mukaan lähti sateenvarjo ja pari kertakäyttösadetakkia (pinkkejä, tietty). Maastrichtin keskustasta löytyykin sitten isompi, kaksikerroksinen liike jossa on myös ruokapuoli.


Hemassa oli käynnissä koulutarvikkeiden kamppis, ja kaikkia ihania vihkoja, tusseja ja muita toimistotarvikkeita sai alennuksella. Itse ihastuin erityisesti washi teippeihin. Parhaimmillaan korissa oli monta rullaa, mutta tulin onneksi järkiini. Siellä korissa oli meinaan paljon muutakin kuin teippiä. Ostin siis yhden rullan mintun väristä label-teippiä ja mintun jesarirullan. Näiden lisäksi sorruin söpöön leimasinpakkaukseen ja pyörän asusteisiin. Ja hinnat, no nehän on halpoja. Kokonaisuudessaan käytin 15,30e, teipit olivat 2-3e, leimasinpakkaus vaivaiset 2,95e!


Washi teippiä käytin jo hintalappujen tekoon. Ja tästä innostuneena saatoin tilata muutaman lisärullan ebaystä... Näille uusille ei ole vielä löytynyt käyttöä, mutta en ole huolissani siitä.


Ps. Kuka arvaa mun viimeisimmän lempivärin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti