sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Hei

Long time no see. Hän palaa bloginsa ääreen. Vihdoin on aikaa taas postata, jei! Muutama käsityö on valmistunutkin tässä välissä ja jos niitä nyt kerkeis esittelemään.


Ennen joulua oli tosiaan ne Tuomaan markkinat, joissa oltiin siis myymässä. Äitin kanssa olin liikkeellä ja koko päivä meni kyllä niin putkeen! Edes yksi tukehtumis/yskäkohtaus ei päivää pilannu. Ihmisiä oli liikkeellä ihan hirmuisesti ja onneksi ne ostikin jotain ;). Ja vaikka ollaan oltu siellä ennenkin myymässä, tuli taas opittua jotain uutta ja hyödyllistä. Otin puhelimella pari kuvaa pyödästä, oli meinaan aikas täynnä meidän pikku pöytä. Kiitos siis kaikille asiakkaille, ehkä joku teistä lukee tämän.


Monsteripöksyt ovat myös valmistuneet. Odotan niistä vaan kuvia in action, kunhan saan ne niin esittelen täällä. Sen lisäksi oon tehny lisää pöllöjä, rusetti-ponnareita, pipon.. Mitä näitä nyt on. Tein myös bambutiskirättejä ja pannulapun joululahjoiksi, mutta koska olen a) loistava bloggaaja ja b) aina myöhässä paketoinnin kanssa en ehtinyt kuvata niitä (paketointihan tapahtui aattoaamuna...). Harmittaa, koska niistä tuli oikeesti tosi hienoja :(

Anyways, mä päivittelen vähän Etsyäni ja jatkan tän parissa myöhemmin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti