sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Uutta keittiöön

Vähän erilaista käsityötä tällä kertaa. Mun keittiöstä puuttui täysin perinteiset puulastat. Parin päivän syysloma lähestyi ja muistelin että äidin mittavissa varastoissa olisi Ikean puulastoja ja puun koristelutyökalu (työkalu oli kuulemma Lidlistä ostettu ja vielä käyttämätön.). Päässä kummitteli Pinterest inspiraatio ja aikaakin nyt sit oli lomalaisella. Digiboksilta vanhoja Downton Abbey jaksoja siis pyörimään ja hommiin! Voin kertoa että noi polka dotsit on aikas kuumaa valuuttaa mun maailmassa just nyt!

Tällänen lavastettu melkein action kuva.
Näistä tuli oikein käyttökelpoiset ja ovat päässeetkin jo muhimaan kookos-curryssä ja tomaattikastikkeessa. Täällä on vietetty lihatonta lokakuuta ja nautittu ihanasta kasvisruuasta. Tosin syön kyllä normaalistikin kasvispainotteisesti, silti ollut ihan kiva kokeilu. Haasteen myötä on tullut kokeiltua ihan uusiakin reseptejä, linssit on vielä korkkaamatta!

Oli pakko saada kuvaan myös mun lemppari teatowel, Cath Kidstonin kuningattaren jubilee juhlavuoden kunniaksi suunnittelema corgi-pyyhe. Tää on aarre!

2 kommenttia: