sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Fluffy

Fluffy on valmis! Hän on ihana ja ehtinyt päälle jo useana päivänä. Ainoa miinuspuoli Fluffyssä on pituus, näyttää hassulta lyhyen takin kanssa. #firstworldproblems


Fluffy on neulottu Dropsin Brushed Alpaca Silkistä. Lankaa meni ehkä joku 250g, lasken sitten joskus. En halunnut tehdä ihan pertsaneuletta, joten kokeilin briochea. Kerrankin oon in neulemaailmassa, koska kaikki tuntuu tekevän briochea juuri nyt. Tosin muut tekee hienoja kaksvärisiä juttuja, mutta ei puhuta niistä... Ja siis ainakin kuvittelen tän pintaneuleen olevan brioche, se voi olla myös valepatentti, vai onko ne sama asia?

Fluffy on tehty Hannah Fettigin Rosemont cardiganin ohjetta mukaillen. Oikeestaan taisin käyttää ohjeesta vaan kaarrokkeen verran, kaikki muu on enemmän tai vähemmän muokattua. Vakoilin sen verran muiden projekteja Ravelryssä, että tiesin neuleen venyvän viimeistelyssä. Pituutta tulikin lisää yli 10cm!


Tämän kummempia kuvia ei nyt ole tarjolla. Kerrotaan kuitenkin sen verran että kuvat on otettu vessassa. Ei missä tahansa vessassa, vaan OP-Pohjolan uudessa fancy-pancy talossa Vallilassa. Ne on rakentanu sinne ehkä maailman hienoimman toimiston, ja päästiin käymään siellä sellasessa ns. bring your daughter to work- hengessä. 


Sitten seuraavaan suunnitelmaan... Elokuussa tilille läjähti kesätyörahat ja Titityyllä oli Madelinetosh tilaus juuri saapumassa. Long story short, saanko esitellä syksyn neuleiden materiaalit! Sininen pääsi jo puikoille ja on edennyt hyvin. Kyllä täytyy taas olla kiitollinen tosta koulusta, vielä kolme viikkoa aikaa neuloa ennen työssäoppimista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti