tiistai 24. maaliskuuta 2015

Where it begins

Joku ompelukärpänen on päässyt puraisemaan... Taitaa olla se joka keväinen, etelänlomiltaan palaava laji, jolta en välttynyt tänäkään vuonna. Pitäis kai vaan pysyä neljän seinän sisällä tartunnan pelossa. Pinterest ja blogit on siis selattu läpi ja Eurokankaassa käyty. Ennen kuin uudet kankaat pääsi framille, piti kuitenkin tehdä varaston tyhjennystä.


Viime kesältä käyttämättä jäi pätkä ihanaa Inkaraita- kangasta. Kangas on puuvilla stretchiä ja niin vinoa kuin voi olla. Tämä korostuu tietenkin raidallisessa kankaassa. Hetken jos toisenkin taistelin lankasuoran ja suorien raitojen kanssa, mutta luovutin. Ei ne kuitenkaan mätsää. Onneksi kuosi on aikamoista värioksennusta, että ehkä siitä ei ihan heti paista silmään, ettei raitoja ole kohdistettu?


Haaveissa oli vyötäröltä tiukka ja hieman levenevä malli, taskut plussaa. Blogeissa tuli vastaan Liesl& Co Everyday skirt joka vaikutti oikein hyvältä. Ensin ajattelin kaavoittavani hameen itse, mutta kun kaavan ostoa suositeltiin useammassa blogissa, päätin vinguttaa visaa ja säästyä harmailta hiuksilta. Se oli varmasti oikea päätös, koska kaava oli just eikä melkein hyvä! Ainoa muutos jonka tein, oli helman lyhennys. Ohjeissa neuvottiin tekemään kokoa pienempi hame jos haluaa sen luonnolliselle vyötärölle, muuten hameen on tarkoitus olla jossain navan seutuvilla. Näin tein ja hyvä tuli. Taskut on just oikeassa kohdassa ja sopivan kokoiset. Taakse tulevan kuminauhakujan kokoaminen oli uutta minulle, mutta tykkäsin tekniikasta. Ja kun hame näyttää nurjaltakin noin hienolta, voidaan kai sanoa että on onnistuttu? Hameen pariksi valkoinen t-paita tai vielä suunnitelmissa oleva crop top. Mustakin menee toki ja vaikka sukkiksetkin. Lähtökohtaisesti kuitenkin tässä on ensi kesän luottohamonen.


Ompelun ohessa olen kuunnellut pitkästä aikaa radiota. Vaikka ihan kaikki ei ole paremmin tällä kyseisellä saarella, niin radiota nuo osaavat ainakin Briteissä tehdä! BBC Radio 1 on pauhannut ja muistin taas miksi sitä tykkään kuunnella. Ei pelkästään se kieli, mutta myös biisien paljous ja niiden laatu! Ei kuulu cheekit ja stigit mun radiostani! Sen sijaan oon fiilistellyt ihan täysillä James Baytä, SOAKia ja Jess Glynneä. Jokohan tuli tarpeeksi pitkä ja sekava postaus? Tärkeimmät pointit: loistava uusi hame ja ihana BBC radio 1 <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti