sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Dala häst

Elämä on vienyt aika vauhdilla koko alkuvuoden, ja lähestulkoon kaikki käsityötkin oli useamman viikon tauolla. Minkäs teet jos ei kotiin päästyään jaksa eväänsäkään liikauttaa? Toki kaiken sen stressin vastapainoksi muutama kerros sukan neulontaa olisi varmaan ollut ihan hyvästä. No nyt kuitenkin stressin aiheuttaja, työharjoittelu, on ohi ja paluu arkeen tapahtunut. Paluu arkeen onkin hyvä aloittaa lomalla ja näin ollen vietänkin parhaillaan hiihtolomaa. Ensi viikolla jaksaakin sitten taas opiskella.


Lomaa varten tein suuria suunnitelmia. Nukun pitkiä yöunia, en laita herätyskelloa, käyn kirpparilla, raidaan Eurokankaan palaosaston, ompelen n. 100 ihanaa juttua jotka on mielessä, neulon keskeneräiset loppuun, neulon jotain uutta yms. Rentouttavaa lomaa siis minulle.

Kaikesta väsymyksestä huolimatta, aloitin listan purkamisen heti maanantaina. Ompelin ekan ihanan jutun sadasta ja tein loppuun jotain ennen joulua aloittamaani. Ostin (luultavasti) kesän alennusmyynneistä Lindexin perusneuleen ajatuksena kirjoa siihen jokin kuvio. Hetken pyörittelin mielessäni ajatusta kuumailmapallosta tai flamingosta, mutta jotenkin päädyin kuitenkin heppaan. Eikä ihan mihin tahansa heppaan vaan uljaaseen Taalainmaan hevoseen. Netistä tulostetun kuvan avulla kirjoin hepan ääriviivat ja aloin siitten täyttämään heppaa väreillä. Tarkoitus oli käyttää jokaista väriä vain kerran, mutta oranssia livahti kahteen kuvioon.

Ehkä laitan heppapaidan päälle kouluun paluun kunniaksi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti