perjantai 25. heinäkuuta 2014

Sateenkaari tupsut


Kevään aikana innostuin virkatuista koruista. Tein muutaman virkatun bib-tyylisen korun, siis sellaisen ruokalapun näköisen! Niistä tuli tosi kivoja ja kun kerran ketjua oli, niin tein sitten vähän lisääkin. Kesäksi siis värikkäitä tupsuja! Sopii hyvin kesäiseen hippityyliin, ja ehkä se sitten tuo sitä samaa fiilistä talven keskellekin? Sen näkee sitten aikanaan. Nyt kuitenkin nautin kesästä ja auringosta hippeillen ulkona tupsujeni kanssa.


4 kommenttia:

  1. Heippa! Tää nyt saattaa kuulostaa todella hassulta, mutta annan palaa silti.. Googletin vähän juttuja au pairiksi lähtemiseen liittyen ja sun blogi (Iida Englannissa) tuli eteen jossain vaiheessa. Lueskelin sitä ihan innoissani ja yhtäkkiä tajusin, että oon laittanu noin viikko sitten viestiä Au pair Worldissa sille perheelle missä sä oot ollut! Mikä sattuma! :D harmikseni perhe ei kylläkään ole vastannut vielä mitään (kenties jo löytäneet uuden au pairin tms..), mutta olis kyllä tosi mukavaa laittaa vaikka mailia sulle ja kysellä vähän juttuja Englannista ja ylipäätään au pairina olemisesta. Jos siitä ei kovasti vaivaa ole sulle? :) Terv. Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ompas käyny hassu sattuma! Tää on niin pieni maailma:D Laita vaan mailia (iida.vihera@hotmail.com) niin koitan vastailla kysymyksiin:)

      Poista