keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Hipster-pipo

Nyt on siis niin ihanasti, että lähipiiriin on tulossa vauva! Jei! Pieni tyttö syntyy ihan kohta, ja tulen hukuttamaan palleron neuleisiin ja ompeluksiin. Nimiäislahja on jo tekeillä, mutta siitä en uskalla hiiskahtaakkaan, koska a) tuleva mama saattaisi lukea sen täältä ja b) en vielä tiedä miten se onnistuu.. Mutta taannoiselle reissulle tarvitsin jotain pientä tekemistä, joka on helppo kuljettaa mukana. No eka pipo vauvalle tietty! Sattumalta kätköistä löytyi vielä kerä Debbie Blissin Baby Cashmerinoa punaisena. Ravelrystä löysin ohjeen ja tajusin että tästähän tulee hipsteri-vauva! Pipo on kuin Jacques Cousteaulla konsanaan.


Menomatkalla lento oli niin aikasin etten jaksanut pahemmin neuloa, kunhan vähän alotin. Junamatkalla Lontooseen sain sitten vähän enemmän tehtyä ja sain myös huomiota kanssamatkustajilta. Tää ei ollu eka kerta kun Englannissa ihmetellään viidellä puikolla neulomista. Tällä kertaa sellanen kunnon scouse-mies kysy kesken kaiken, että anteeks, hänen äitinsä neuloo aina kahdella puikolla, miten sä teet ton noin monella?!? Siinä sitten selitin tälle herralle neulomisesta ja hän kuunteli korva tarkkana. Sanoi kertovansa myös äidilleen. Hienoa että pääsin levittämään neulomisen ilosanomaa.


Paluumatkalla koneessa sain sitten pipon valmiiksi, päättelyt jäi vielä kotiin kun ei tietenkään ollut saksia matkassa. Nyt pitää vaan odotella että baby saapuu, niin päästään näkemään miten pipo istuu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti