sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Virkatut sydämet

Viimeksi tein joulukuusia, ja nyt oli sydämien vuoro. Ohjeen olen löytänyt netin syövereistä ja suomentanut itselleni. Ohje oli alunperin hollanniksi, josta siis käänsin sen englannin kautta suomeksi. Voin kertoa, että hetken vietin etsimässä virkkaustermejä hollanniksi... Sain ohjeen kuitenkin jotenkin käännettyä. Ehkä se ei ole aivan sama kuin alkuperäinen, mutta ainakin tällä ohjeella syntyy ihan hyvännäköisiä sydämiä. Näihin pulleisiin sydämiin olen siis virkannut kaksi sydäntä ja ommellut ne yhteen. Täytteenä käytin langanpätkiä. Mulla on tapana säästää kaikki päättelyistä jääneet langanpätkät ja käyttää niitä tälläisiin juttuihin. Ei ainakaan mene hyvää materiaalia hukkaan!

Ensimmäinen sydän


Nämä sydämmet on tehty samoista langoista, kuin edelliset kuusetkin. Houkuttaisi tehdä vielä muutama pinkki sydän ja kokeilla sydän-buntingia vaikka ystävänpäiväksi (Välihuomio, Google translatori kääntää buntingin keltasirkuksi...En siis tarkoita lintua, vaan sellasta viiri-viritelmää.).

Monsteri-pöksyt update, tuli vähän takapakkia. Olin lukenut ohjetta väärin ja jouduin purkamaan aika pitkälle tehdyn lahkeen kokonaan... Motivaatio on siis aika nollassa tällä hetkellä sen suhteen. Ehkä kuitenkin yritän neuloa vaikka illan Sinkkuelämää leffan lomassa.

2 kommenttia: