lauantai 17. toukokuuta 2014

Flower power!



Nyt oon innoissani! Kerrankin jotkin ompelu-jumalat oli puolellani, ja ompelut onnistu just niinku piti. Tein vetskarihalkion ulkomuistista/luntaten toisista housuista, ENKÄ PURKANU KERTAAKAAN! Eurokankaan aleista nappasin siis heräteostoksena kukallista strech housukangasta hieman epäillen. Kukkahousuja olen himoinnut jo pitkään, sopivia löytämättä. Sopiva kangas sitten kuitenkin löytyi, mutta en uskonut että siitä saisi näin ihanat housut aikaiseksi.


Kyllä kelpas kuviakin ottaa tollasessa auringonpaisteessa!
Malli on ihan basic pillifarkku farkkumaisilla yksityiskohdilla. Löysin vielä varastosta yhden niitin, jonka laitoin taskuun. Näähän näyttää ihan kaupasta ostetuilta! Tänään puin housut turvallisesti valkoisen t-paidan kanssa, mutta näyttivät yllättävän hyviltä myös sini-valko-raidallisen paidan kanssa. Sepäs vasta olisikin tässä jokseenkin tylsässä tyylissäni, jos yhdistäisin kahta kuosia. Todellisuudessa näitä käytän varmasti valkoisten ja tummansinisten yläosien kanssa. Onhan itse housutkin aika hurja ilmestys.

Seuraava projektikin on jo kaavojen piirto vaiheessa eli kesän garderoobi valmistuu ihan ajallaan!



2 kommenttia:

  1. Vautsi, on oikeesti niin hienot housut et hiljaseks vetää! Sen lisäks, et ite rakastaisin just tommosia kukkabyysiä, ni ompelujälki on käsittämättömän hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, punastellen hän kiittää kehuista kovin! Kyllä näistä sit saakin olla ylpeä<3

      Poista