tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ruusuja, ruusuja!

Elämääni sulostutti muutama kuukausi sitten muutto. Muuton myötä kävi ilmi että saisin asuntoon aikaiseksi myös pienen käsityökulmauksen (jos sitä nyt siksi voi kutsua). Ja tuumasta toimeen! Käännyin helpolle tielle ja suuntasin Ikeaan pöydän etsintään. Kiva olisi ollut myös joku tummempi puinen pöytä, ehkä laatikoilla. Mutta päädyin siis ostamaan Ikeasta pöytälevyn ja jalat. Tykkään noista jaloista kyllä tosi paljon!


Silityslautani oli nähnyt jo parempiakin päiviä (kröhöm…), joten oli aika päivittää sitä hieman. Ei se siis ihan noin kamalassa kunnossa ollut, siinä oli sellainen siniraidallinen päälys, mutta se oli kuvanottohetkellä kaavana. Eurokankaasta ei löytynyt sopivan sävyistä sinistä kangasta, mutta iskin silmäni tähän ruusukuosiin. Sopivan neutraali, mutta kuviollinen. Ei kyllä mätsää jalkoihin, muttei sitä kai aina kaikkea voi saada.
Before
Työpöydältä löytyykin sitten ompelukone ja saumuri. Näitä olisi kova himo käyttää useamminkin. Nyt kun ovat noin sopivasti esillä, niin luulisi onnistuvan. Ompeluboardi Pinterestissä kasvaa koko ajan, enää aika ja Eurokangas ovat toteuttamisen esteenä. Kynät ja pikkutavarat asuvat papupurkissa (beans on toast on brittiläisen keittiön suurin kulinaristinen saavutus. SO GOOD!)  ja seinälle teippasin pari kuvaa Lontoosta. Ne on itseasiassa vanhasta seinäkalenterista, joka on koottu ihanan London Happens blogin kuvista. Kehyksiin tulostin Pinterestistä löytyneen lausahduksen joka kyllä kuvaa omaa mentaliteettiani, makers gonna make. Aina pitää olla jotain tekeillä.


2 kommenttia:

  1. Ompas kivan ilmavan oloinen ompelunurkkaus, löytyisipä itselläkin tilaa vastaavaan. Olisi niin paljon kivempi starta projekteja, kun ei tarvitsi ensin aina kanniskella koneita esiin. Tai no, niin päin se melkein menee kyllä, että olisi kiva joskus ruveta syömään ilman, että pitää raivata ruokapöytä ompelukoneesta ja muista tykötarpeista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, siis tiedän niiin mitä tarkoitat! Mulla oli vanhassa kämpässä kans ongelma "Missä mun pitäis nyt sit syödä ku toi ompelukone on tossa?!".

      Poista