maanantai 1. lokakuuta 2012

Sinellin joulumarkkinat!

Käsityömessuilta iski myös silmään (tosi väkivaltaisesti, au.) ilmoitus Sinellin joulunavauksesta. Variston tiloissa siis järjestetään joulunavaus markkinat, joista löytyy myyjiä tuotteineen ja esim. työpajoja. No tänne vie nyt minunkin tieni ensi lauantaina ja tällä kertaa ihan myyjänä! Lähden siis ekaa kertaa myymään omia tuotteitani (äidin mukana oon ollutkin monesti). Niitä tässä nyt on väsätty koko alkusyksy. Tämä mun konsepti on "käsinneulottuja ja -virkattuja asusteita" sisältäen mm. pantoja, sukkia, rintakoruja...yms. Yritin tossa vähän kuvailla mun tuotteita, kivahan näitä on täälläkin esitellä. Tässä kuvissa on nyt siis vain esimerkkejä siitä mitä löytyy.


Tunisialaisella virkkauksella tehtyjä tumppuja ja kännykkäpusseja

Pieniä ja suuria villasukkia. Aion ehtiä vielä päättelemään langat ennen myyntiä ;D

Ponnareita ja rintakoruja


Kaikki tuotteet on siis käsintehtyjä. Lankoina on pääasiassa villalangat ja villasekoitteet. Koitin välttää uusien lankojen ostamista, ja käytin varastoa loppuun. Tämän takia osa tuotteista on oikeasti uniikkeja, kun niiden lankoja ei ole valmistettu vuosiin :D.

Mitäs pidätte? Kuinka moni meinaa tulla lauantaina paikanpäälle kattelemaan? Tapahtumalla on omat facebook-sivut josta löytyy tarkemmat infot. Se löytyy täältä. Ja mielellään saa myös levittää sanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti